Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bijeenkomst AVG voor Alphense sportverenigingen

12 april 2018 - 19:43  •  Arry Zwaan  •  reacties

Alphen aan den Rijn - Van de week was nog uitgebreid in het nieuws dat veel sportverenigingen nog niet klaar zijn voor de AVG.

ARC wil echter wel klaar zijn voor de AVG. ARC heeft in dit kader Privacy Patrol bereid gevonden haar door middel van een informatieavond te informeren over wat de AVG - op hoofdlijnen - nu concreet inhoudt, wat de specifieke gevolgen van de AVG voor ARC als sportvereniging zullen zijn en welke acties een sportvereniging moet ondernemen om in overeenstemming met de AVG te gaan handelen. Daarbij zal Privacy Patrol ook specifiek aandacht schenken aan de gevolgen die schending van de AVG voor de aansprakelijkheid van het bestuur van een sportvereniging kan hebben. 

Waarschijnlijk spelen bij uw sportvereniging in dit verband dezelfde vragen als bij onze sportvereniging. Daarom nodigen wij u graag uit ook bij deze informatieavond aanwezig te zijn. De informatieavond geeft ons dan direct ook de mogelijkheid om als sportverenigingen onderling over dit onderwerp van gedachten te wisselen.

De informatieavond vindt plaats op 26 april a.s. van 19.30 uur tot 21.00 uur in de kantine bij ARC, door Berry van Lammeren, advocaat (#recht) in Alphen aan den Rijn gespecialiseerd in Privacy wetgeving en oprichter van het bedrijf Privacy Patrol, gespecialiseerd in de organisatie bescherming van gegevensbescherming.

Aanmelden kan via de mail.

Tags: avg, arc
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit