Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tom in de buurt houdt datingmiddagen voor senioren

16 april 2018 - 15:01  •  Roxane Linger  •  reacties

Tom in de buurt houdt datingmiddagen voor senioren

Alphen aan den Rijn - "In januari van dit jaar gingen we voor het eerst van start met deze datingmiddag. Voor ons was het ook even afwachten hoe dit zou lopen. Maar de reacties en aanmeldingen waren boven verwachting", vertelt wijkcoach Carolien Satink. Tijdens deze middag zijn uiteindelijk zestien matches tot stand gekomen.

Collega Ilona de Wit licht toe: "Er is een grote groep ouderen in Alphen die alleen is. Echter na een tijd alleen te zijn, kan het soms best een grote stap zijn om daar verandering in te brengen. Tom in de buurt wil deze stap makkelijker maken en organiseert daarom nu voor de tweede keer een datingmiddag."

De datingmiddag van Tom in de buurt is er voor ouderen tussen de 60 en 70 jaar die het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Dat hoeft geen nieuwe liefde te zijn, maar kan ook een nieuwe vriendschap zijn om af en toe mee te wandelen, naar de bioscoop te gaan of samen te eten.

Aanmelden
De datingmiddag vindt vrijdag 18 mei van 14.00 tot 15.30 uur plaats. De entree is vijf euro, inclusief een hapje en drankje. Men ontvangt na aanmelding via de wijkcoaches (Ilona de Wit: 06-51924902 of Carolien Satink: 06-41082393) de definitieve locatiegegevens. Aanmelden kan tot en met 7 mei.

Fotograaf: StockSnap