Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Reddingsbrigade in actie voor fiets te water

9 mei 2018 - 10:02  •  reacties

Alphense Reddingsbrigade in actie voor fiets te water

Alphen aan den Rijn - Megan dacht dat haar fiets gestolen was, maar vond hem terug in het naastgelegen water. Nadat het haar zelf niet lukte om haar fiets uit het water te halen, besloot ze om de Alphense Reddingsbrigade om hulp te vragen om haar fiets weer op het droge te krijgen. De reddingsbrigade beloofde om van haar 'waterfiets' weer een 'landfiets' te maken.

Jelle Zweers, Joram Slingerland en Thijs Veurink, vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade, gingen deze week te water en wisten Megans fiets te vinden en weer op de kant te zetten. "Nog even oplappen en ik kan weer fietsen", meldt Megan op Facebook, samen met een foto van haar redders in nood.

Dankbaar
Megan is dankbaar dat de vrijwilligers gehoor gaven aan haar oproep. " Ik ben heel erg blij dat mijn fiets weer boven water is! En ik vond het ook wel heel bijzonder dat er opeens drie vrijwilligers op de stoep stonden om mij te helpen", aldus Megan. Wel hoopt ze dat mensen die denken dat het leuk is om andermans fiets te vernielen en in het water te gooien, dit een volgende keer laten. 

Fotograaf: Josť Zwarteveen