Nieuws

« Vorige - Volgende »

Printpaleis digitaliseert al uw kostbare herinneringen

26 mei 2018 - 11:30  •  reacties

Printpaleis digitaliseert al uw kostbare herinneringen

Alphen aan den Rijn - Iedereen heeft thuis nog wel een videoband met de bruiloft van vijventwintig jaar geleden of andere beelden met veel emotionele waarde. Of het nou gaat om een oude 8mm film bij opa en oma op zolder, de stapel lp's van vroeger of een envelop met oude fotonegatieven, Printpaleis brengt al uw herinneringen opnieuw tot leven. 'Wij merken dat mensen vaak moeite hebben om hun unieke materiaal uit handen te geven. Ons team van professionele video- en fotodeskundigen maakt gebruik van geavanceerde technologie en heeft jarenlange ervaring in het zorgdragen voor de veiligheid van uw herinneringen' aldus Ronald de Zeeuw van Printpaleis. 'Daarnaast geven we nooit iets uit handen, we digitaliseren alles zelf, van elk denkbaar type media.'

Inktpatronen
Printpaleis verkoopt compatible inktpatronen van de merken HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark en ook voor de verkoop van toners kunt u op de Hooftstraat terecht. 'Gooi uw oude inktpatronen vooral niet weg. De meeste inktpatronen kunnen wij met een uitstekend resultaat vullen of wij hebben een goedkopere cartridge van een huismerk in één van onze winkel.

Copyshop
Printpaleis is van alle markten thuis. De winkel is ook een DHL ServicePoint dus je kunt er ook je pakketten ophalen en versturen. Daarnaast biedt Printpaleis de mogelijkheid om in het internetcafé via een eigen werkplek de computer te gebruiken en eventueel iets te printen. Voor professionele printopdrachten, zoals flyers en kerkboekjes, bent u ook aan het goede adres bij de copyshop. Veel opdrachten zijn klaar terwijl u wacht, bijvoorbeeld het uitprinten en inbinden van uw scriptie. Kijkt u tijdens het wachten vooral even naar de uitgebreide verzameling oude mediaspelers en camera's die in de winkel tentoongesteld staan.

www.printpaleis.nl

www.scanpaleis.nl

Printpaleis
Hooftstraat 77
2406 GE Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-473400
alphenaandenrijn@printpaleis.nl

 

 

 

Fotograaf: Josh Walet