Nieuws

« Vorige - Volgende »

Leolux fauteuil voor Alphense schilder Henk Jansen

12 juli 2018 - 16:02  •  reacties

Leolux fauteuil voor Alphense schilder Henk Jansen

Alphen aan den Rijn - De stoel was te winnen door een lot te kopen tijdens Zomerspektakel aan het Meer van afgelopen 1, 2 en 3 juni.  

"Dit is echt wel ongelooflijk, het lot zat nog in mijn portemonnee en het is dat Stefanie vroeg of ik nog een lot had, anders hadden we nu niet bij Berden by Houweling gezeten", vertelt Henk Jansen. Ze hebben net een verbouwing van hun eigen huis achter de rug, maar gaan zeker proberen een gaatje te vinden voor de fraaie stoel. "En anders mag je uiteraard voor het bedrag van de fauteuil ook iets anders uitzoeken", aldus De Jeu.

De Jeu vindt het fantastisch dat ze blij zijn met het cadeau. "Ze kennen onze winkel nog niet en dan is dit toch een leuke kennismaking." Designwinkel Berden by Houweling is gevestigd in het fraaie Da Vinci-pand aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

Schildersbedrijf H. Jansen
Het schildersbedrijf van Henk Jansen bestaat in december 2018 25 jaar. Stefanie werkt als verfverkoopster bij Henk Jansen in het pand aan de Ondernemersweg naast de vijf andere medewerkers. De zaak is een combinatie van winkel, showroom en kantoor. Het bedrijf is gespecialiseerd in decoratieve wandafwerking. Henk en Stefanie hebben drie kinderen van 22, 18 en 6 jaar. De laatste, een jongen, was een ongepland cadeautje. "Dat is nu dubbelop met zo’n mooie fauteuil erbij", lacht Stefanie. "We konden het niet geloven en toch is het zo, want we zitten wel mooi bij Berden by Houweling. We gaan de komende tijd in overleg met Gert eens goed nadenken over wat we willen. Maar dat we er echt blij mee zijn, dat is wel zeker."

Fotograaf: PR Zomerspektakel aan het Meer