Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nu opgeven voor Sport en Spelweek in Bomenbuurt

27 juli 2018 - 17:02  •  reacties

Nu opgeven voor Sport en Spelweek in Bomenbuurt

Alphen aan den Rijn - De Zomer Sport en Spelweek is van maandag 6 tot en met vrijdag 10 augustus. De activiteiten zijn vijf dagen lang elke dag tussen 9.30 en 16.00 uur. De organisatie is in handen van het Activiteitenteam Alphen. Dit zijn zes jonge Molukse Alphenaren die meer reuring in de buurt willen.Omdat er een aantal sponsoren welwillend heeft gedoneerd, is de bijdrage die de kinderen betalen maar 17,50 euro voor de hele week. Daarbij zijn inbegrepen een lunch, snacks en drinken.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 31 juli. Wees er dus snel bij! Vol=vol! Stuur een e-mail met naam en leeftijd naar: activiteitenteamalphen@hotmail.com. Na de aanmelding stuurt het Activiteitenteam alle informatie en de betaalgegevens binnen een dag toe.

Het Activiteitenteam heeft als doel en visie: beter een goede buur dan een verre vriend. En die buur komt vanuit heel Alphen. Naast de Zomer Sport- en Spelweek organiseren de zes ook kookworkshops en taallessen. Het activiteitenteam is op instagram te vinden onder de naam ActiviteitenteamAlphen.

Fotograaf: PR Activiteitenteam Alphen

Verwante nieuwsberichten