Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voel je fit en energiek met Curves Complete

6 september 2018 - 10:14  •  reacties

Voel je fit en energiek met Curves Complete

Alphen aan den Rijn - Veel vrouwen hebben de behoefte aan wat extra persoonlijke begeleiding bij het sporten. Er zijn ook vrouwen die graag op hun eigen niveau willen trainen, met andere vrouwen. Voor hen is een sportschool voor vrouwen ideaal. En dat is precies wat Curves is: fitness voor vrouwen. 

Er worden alleen trainingen gegeven waar vrouwen mee overweg kunnen. De 30 minuten durende trainingen, die bestaan uit zowel cardio als krachttraining, worden gegeven op verschillende locaties door het hele land en ook in Alphen aan den Rijn. De voordelen:

  • Een sportschool voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus
  • Een complete workout in 30 minuten en
  • professionele begeleiding bij het sporten.

Afvallen door uniek concept

Een heel groot deel van de Nederlandse vrouwen wil graag afvallen. Maar dit blijkt in de praktijk nog lang niet zo makkelijk. In de meeste gevallen dat het afvallen niet wil lukken komt het door een gebrek aan tijd, een gebrek aan motivatie of een gebrek aan kennis. Daarom is Curves ontwikkeld, een uniek concept dat draait om fitness, vrouwen en afvallen.

Wil je jezelf FIT en ENERGIEK voelen? Wil je een GEZOND en STERK LICHAAM?

Doe dan mee met de 7-weekse cursus; Curves Complete. De Curves Complete menu’s zijn opgebouwd uit de juiste verhoudingen in voedingsstoffen; minder koolhydraten, meer eiwitten en de juiste vetten. Dit zorgt ervoor dat je vet verliest en je spiermassa behoudt. In combinatie met de krachttraining van Curves kun je je spiermassa zelfs verhogen, wat zorgt voor een nog hogere verbranding!

De eerste thema avond is op 24 SEPTEMBER 2018 om 20:00 uur. Vraag in de club naar aanvullende info of stuur een berichtje via bijgaande link: https://curves.nl/curves-alphen-aan-rijn/

Fotograaf: PR Curves
Curves.'
Curves

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten!