Nieuws

« Vorige - Volgende »

Enquête over aantrekkelijkheid van Alphense centrum

27 september 2018 - 16:26  •  reacties

Enquête over aantrekkelijkheid van Alphense centrum

Alphen aan den Rijn - Met bevlogenheid en betrokkenheid hebben de aanwezigen met elkaar gebrainstormd, hierdoor zijn veel ideeën opgehaald voor een verdere invulling van het Alphense stadshart. "Zowel jongere als oudere inwoners kwamen met goede aanvullingen binnen de verschillende thema’s na de pauze in kleinere sessies. Uiteenlopende ideeën en wensen passeerde de revue, zoals meer activiteiten gerelateerd aan de Oude Rijn, ruimer aanbod van verswinkels en de wens om mogelijkheden te creëren voor ondernemers met een ambacht of vernieuwende concepten", aldus citymarketeer Daniel Othman. 

Om nog meer meningen te verzamelen worden bezoekers van het Alphense centrum gevraagd nu ook online mee te denken over de toekomst van het stadshart. Middels een korte enquête gaat het Economic Development Board Alphen (EDBA) op zoek naar manieren om het Alphense centrum nóg leuker en aantrekkelijker te maken!

Klik hier voor de enquête over het Alphense centrum 

Je kunt tot en met zondag 30 september gebruik maken van de enquête.

#AlphenBrainstormt
#AlphenBrainstormt is een initiatief van het EDBA en wordt ondersteund door Buro Toob (reclame & media), VRHL Content & Creatie, Alphens.nl, Gemeente Alphen aan den Rijn, #AlphenMarketing, Stichting Centrummanagement, Stichting Verenigde Ondernemingen Centrum Alphen aan den Rijn (VOC) & Vereniging van Eigenaren Commercieel Vastgoed Centrum Alphen (CVCA).

Fotograaf: Alphens.nl EV
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..