Nieuws

« Vorige - Volgende »

Studenten springen voor Prinses Beatrix Spierfonds

18 oktober 2018 - 17:03  •  reacties

Studenten springen voor Prinses Beatrix Spierfonds

Alphen aan den Rijn - Rik Falhaber, Kasper Berkhout, Erwin van der Windt en Jesse van Vliet zijn studenten aan de Hogeschool Leiden. De actie Springen voor Spieren is voortgekomen uit een opdracht van de hogeschool. "We studeren commerciële economie en moeten dus een aantal projecten voor school doen. Ons allereerste sales project is: een leuke en originele actie voor een goed doel organiseren", aldus Kasper.

Na heel wat brainstormsessies kwamen de studenten op het idee om 24 uur lang te springen op een trampoline. "We houden met z'n vieren een trampoline 24 uur lang in beweging en putten onze spieren maximaal uit voor het Prinses Beatrix Spierfonds, omdat wij dit een erg mooi doel vinden", legt Kasper uit. "Het fonds doet onderzoek naar spierziekte en hier is natuurlijk geld voor nodig wat we op deze manier willen binnenhalen. We hebben het spierfonds gekozen omdat wij dit een erg mooi doel vinden. Er zijn zeshonderd verschillende spierziektes en voor geen enkele is een medicijn, laat staan dat we weten waarom spierziektes ontstaan."

Doneren
De actie wordt 24 oktober gehouden bij trampolinepark Trixs in Leiderdorp. Het doel van Rik, Kasper, Erwin en Jesse is om minimaal vierduizend euro op te halen. Inmiddels hebben ze al bijna 1.200 euro verzameld. Doneren voor het goede doel kan via hun pagina op de website

Fotograaf: Alphens.nl

Verwante nieuwsberichten