Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vier initiatieven ontvangen donatie van Rabobank

30 november 2018 - 13:25  •  reacties

Vier initiatieven ontvangen donatie van Rabobank

Alphen aan den Rijn - De cheques zijn door medewerkers van de Rabobank uitgereikt aan de vertegenwoordigers van Stichting de Zevensprong uit Nieuwkoop, basisschool de Vroonhoeve uit Alphen aan den Rijn, sportvereniging ROAC uit Rijpwetering en Cultureel Centrum uit Hoogmade. Het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord steunt initiatieven van verenigingen en stichtingen in de regio, die passen binnen de thema’s Food, Innovatie, Vitale woon en- leefomgeving en Zelfredzaamheid.

Mede dankzij de donatie kunnen sportvereniging ROAC uit Rijpwetering en Cultureel Centrum uit Hoogmade duurzaam renoveren. Stichting de Zevensprong gebruikt de bijdrage om de museumactiviteiten uit te bereiden en basisschool de Vroonhoeve ontvangt een donatie om een natuurspeeltuin aan te leggen die toegankelijk is voor de hele wijk.

Maatschappelijk betrokken
Rabobank Groene Hart Noord stelt ieder jaar een deel van haar winst beschikbaar aan het Coöperatiefonds. Dit fonds steunt initiatieven van verenigingen en stichtingen in de regio. De bank doet dit niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten. Meer informatie over het Coöperatiefonds? Kijk op www.rabobank.nl/ghn

Fotograaf: PR Rabobank Groene Hart Noord - Riekelt Bezemer
Rabobank.'
Rabobank

Onderdeel van Rabobank Groene Hart Noord