Nieuws

« Vorige - Volgende »

Graffitikunstwerk van Zwanenburg voor Rijnvicus

11 december 2018 - 10:36  •  reacties

Graffitikunstwerk van Zwanenburg voor Rijnvicus

Alphen aan den Rijn - "Werken in een mooie werkomgeving is zeer belangrijk. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers die wij bij andere bedrijven detacheren, maar ook voor hen die bij ons werken. Door dit graffitikunstwerk in het hart van Rijnvicus wordt de werkomgeving een stuk leuker en vrolijker", stelt Jan de Vries, directeur van Rijnvicus.

Bij het aanbrengen van het kunstwerk door Zwanenburg werden ook medewekers van Rijnvicus betrokken. Ermias, Manus en Ismail hielpen mee met de graffititekening. Daarnaast stonden drie collega's model voor het ontwerp. "Deze mensen zijn de gezichten van Rijnvicus en geven kleur aan ons bedrijf. Zij zijn de mensen die zich op de wegen naar werk bevinden door de inzet van Rijnvicus. Ook wil ik graag laten zien dat onze medewerkers beschikken over heel veel onverwachte talenten", aldus De Vries.

Rijnvicus
Bij Rijnvicus werken dagelijks honderden mensen. Ook komen er elke week tientallen mensen die op zoek zijn naar werk(ervaring), coaching of opleiding. Rijnvicus helpt werkzoekenden (met een afstand tot de arbeidsmarkt) naar passend werk. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn