Nieuws

« Vorige - Volgende »

Open dag bij Yogatreasure op zondag 20 januari

17 januari 2019 - 13:04  •  Nanda Cramer  •  reacties

Open dag bij Yogatreasure op zondag 20 januari

Alphen aan den Rijn - Na een intensieve renovatie, worden reeds vanaf 1 oktober alle lessen gegeven in het nieuwe pand aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Kerk & Zanen. Met twee grote, sfeervolle studio's is deze plek duidelijk groter dan voorheen en biedt volop ruimte.

Op zondag 20 januari van 12.00 tot 17.00 uur is er een Open Dag. Iedereen is dan welkom om binnen te lopen, de sfeer te proeven en kennis te maken met de vernieuwde Yogatreasure. Alle negen docenten zijn aanwezig om lessen te geven en vragen te beantwoorden. Uiteraard wordt er volop thee geschonken en is er ander lekkers.

Tijdens de Open Dag kun je ook meedoen of meekijken met één van de gratis introductielessen om te ontdekken of yoga iets voor je is. Door yoga ontwikkel je meer flexibiliteit, een soepeler, sterker en gezonder lichaam en balans tussen lichaam en geest. Bij Yogatreasure worden er diverse vormen van yoga gegeven zoals Yin yoga, Ashtanga, Vinyasa en Do-in yoga. Je wordt begeleid door ervaren en gediplomeerde docenten en zij bieden jouw de ruimte om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. De yogalessen zijn niet zweverig of te moeilijk. Naast yogalessen worden er in de studio ook meditatielessen en massages gegeven. Regelmatig zijn er ook workshops en trainingen. 

In februari wordt gestart met Aerial yoga, waarbij je gaat 'vliegen' in een Aerial yoga doek. Uniek in Alphen aan den Rijn. Op de Open Dag wordt er een kleine demonstratie gegeven en is er tijd voor iedereen die dat wil, om zelf eens te vliegen.

Kijk voor meer informatie over de open dag en de gratis lessen op yogatreasure.nl/open-dag.

Fotograaf: PR Yogatreasure
Yogatreasure.'
Yogatreasure

Yoga bij Yogatreasure