Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

13 februari 2019 - 10:02  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Greenboard – Greenports NederlandWie: Kees van Velzen Waar: UtrechtWanneer: 13 februari 2019 | 18.30 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de Greenboard van Greenports Nederland. Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere gesproken over het tuinbouwakkoord en de nationale tuinbouw agenda.

Spreekuur buurtsportcoaches
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Europapark, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 14 februari 2019 | 15.00 uur

Wethouder Schotanus maakt kennis met de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt die nu starten met een spreekuur. Tijdens het spreekuur gaan zij het gesprek aan over onderwerpen als: bewegen/sporten, voeding en balans tussen werk en vrije tijd.

Ondertekening convenant Schoolveiligheid
Wie: Liesbeth Spies en Han de Jager
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 14 februari 2019 | 16.00 uur

Burgemeester Spies en wethouder De Jager ondertekenen samen met de scholen, politie en het openbaar ministerie het convenant Schoolveiligheid. Dit om de samenwerking verder vorm te geven en de handen ineen te slaan. Het nieuwe convenant dat door alle partijen wordt ondertekend is een actualisatie van het convenant van 2016. Hiermee was een start gemaakt met het op orde krijgen van schoolveiligheid en het creëren van een open cultuur om het thema bespreekbaar te maken.

Tweede Landelijke Werkconferentie Klimaatakkoord
Wie: Leo Maat
Waar: Ede
Wanneer: 14 februari 2019 | 18.30 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de tweede Landelijke Werkconferentie Klimaatakkoord. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder andere gesproken over de gevolgen van het Klimaatakkoord op landbouw en landgebruik. 

Afscheid Rob Donninger
Wie: Liesbeth Spies, Han de Jager en Gerard van As
Waar: Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 februari 2019 | 16.45 uur

Burgemeester Spies en wethouders De Jager en Van As zijn aanwezig op het afscheid van Rob Donninger, directeur van Woonforte. Rob Donninger gaat per 1 maart, na ruim 12,5 jaar, Woonforte verlaten voor een nieuwe uitdaging als directeur-bestuurder bij SSH.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn