Nieuws

« Vorige - Volgende »

Dag van het Familierecht: gratis advies

11 maart 2019 - 09:13  •  reacties

Dag van het Familierecht: gratis advies

Alphen aan den Rijn - Op afspraak kunnen bezoekers alles vragen wat ze willen weten over het familierecht. Dat kan zowel gaan over echtscheidingsprocedures als over (kinder)alimentatie. Hoe zorg je voor een goede regeling voor de kinderen? Wat als je er samen niet uit komt? Wat te doen met de gezamenlijke woning?

Hulp bij afwikkelen erfenis
Ook een ander onderdeel van het familierecht komt aan bod: de afwikkeling van erfenissen. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Wie heeft waar recht op? En wat als de nabestaanden het niet eens worden of als er conflicten ontstaan? Dan is de hulp van een erfechtadvocaat vaak een uitkomst.

Kom langs
De adviesgesprekken van een half uur zijn gratis en vinden plaats op het Burgemeester Visserpark 13 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch via 0172 - 427195 of via de website. Op 14 maart kunnen ook 's avonds afspraken worden gemaakt.

Ook financieel advies
Dit jaar heeft de Rabobank zich aangesloten bij de Dag van het Familierecht. Financieel adviseurs van de bank zijn beschikbaar voor het beantwoorden van financiële vragen die bij een echtscheiding aan de orde zijn.

 

Fotograaf: Berntsen Mulder Advocaten
Berntsen Mulder Advocaten.'
Berntsen Mulder Advocaten

U zoekt één van onze advocaten?