Nieuws

« Vorige - Volgende »

Informatie over relatie en echtscheiding tijdens Themacafé

1 maart 2019 - 16:23  •  reacties

Informatie over relatie en echtscheiding tijdens Themacafé

Alphen aan den Rijn - Het themacafé is een nieuwe samenwerking tussen Berntsen Mulder Advocaten, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en ‘Go! voor jeugd’ in Alphen aan den Rijn. Het themacafé is bedoeld voor mensen die informatie willen over echtscheiding en mediation. Tijdens de avond is er een advocaat en mediator aanwezig. Ook is er iemand van het CJG en van Go! voor jeugd aanwezig, zodat ook informatie gegeven kan worden over wat een echtscheiding voor kinderen kan betekenen.

Nieuw in Alphen
Het themacafé Relatie en Echtscheiding werd al georganiseerd in onder meer Nieuwkoop, Uithoorn en Amstelveen. Nu is er ook een mogelijkheid om in Alphen aan den Rijn een dergelijk informatie-café bij te wonen.

Programma
De avond begint met korte presentaties door de organiserende instanties. Daarna is het ook mogelijk om persoonlijke gesprekken te voeren over de eigen situatie. Het themacafé vindt plaats in de bibliotheek aan het Aarplein 5 en start om 19.45 uur. Vanaf 19.30 uur is er inloop. Deelname is gratis. De avond duurt tot 21.15 uur

Fotograaf: Berntsen Mulder Advocaten