Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense zendmast komend weekend oranje en rood

26 februari 2019 - 16:53  •  reacties

Alphense zendmast komend weekend oranje en rood

Alphen aan den Rijn - SportgalaTer ere van het Sportgala is de zendmast aankomende vrijdag 1 maart oranje gekleurd. Het Sportgala wordt georganiseerd door de carnavalsvereniging de Cascarvieten. Zonder hun hulp had het Sportgala dit jaar niet door kunnen gaan. Tijdens het gala worden de winnaars bekend gemaakt in 7 sportcategorieën. Met optredens van Helemaal Top en Studio da Danza maakt de organisatie er een feestelijke avond van.

Carnaval
Aankomend weekend viert heel Nederland carnaval en zal de zendmast rood oplichten. Dit speciaal voor de Cascarvieten, zij beginnen vrijdag met een 55-plus carnavals-middag en zaterdag is er kindercarnaval. Net als andere jaren pakken de Cascarvieten op zaterdagavond groots uit met het Boerenbal. Zondag staat het Fruhschoppen en de brunch op het programma. De kleur rood is herkenbaar voor de Alphense carnavalsvereniging.

De zendmast is standaard in de kleuren groen en wit verlicht, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas

Fotograaf: Josh Walet