Nieuws

« Vorige - Volgende »

Britte strijdt vrijdagavond in de battles van The Voice Kids

9 april 2019 - 17:38  •  reacties

Britte strijdt vrijdagavond in de battles van The Voice Kids

Alphen aan den Rijn - “Ik had totaal niet verwacht dat ze zouden draaien aangezien ik één van de laatste aan de beurt was bij de audities. Er kwamen steeds meer kinderen die niet door waren en de teams raakten aardig vol”, vertelt Britte. Toch draaiden drie coaches om voor de Alphense. Britte heeft goed geluisterd naar het commentaar van alle coaches voordat ze haar keuze maakte. “Bij Marco had ik het gevoel dat ik van hem het meest kon leren. Hij heeft zoveel ervaring en is een heel goede zanger.”

Het hele avontuur van The Voice is spannend maar vooral erg leuk, legt Britte uit. “Ter voorbereiding van de battles zijn er meerdere repetities. De ene keer repeteer je voor de zang, de andere keer wordt er gekeken naar alle techniek of repeteer je samen met de band. En dan is er dat moment dat het écht is, dan is er geen weg meer terug en moet je knallen. Maar het is allemaal heel gaaf om mee te mogen maken.”

Sinds haar deelname aan The Voice wordt Britte ook herkend. “Op school komen kinderen naar me toe en vragen ze, ‘jij doet toch mee aan The Voice?’. Dat vind ik wel gaaf, die herkenning. Ook heb ik er al meer volgers bij op Instagram.”

Wil jij het avontuur van Britte volgen? Kijk dan aanstaande vrijdag om 20.30 naar The Voice Kids op RTL4.

Fotograaf: Richard Zwart