Nieuws

« Vorige - Volgende »

Patricia liep namens All4finance en All4houses 5KM!

11 april 2019 - 15:21  •  reacties

Patricia liep namens All4finance en All4houses 5KM!

Alphen aan den Rijn - B-Fitt Personal training trainer Tom Boon hielp haar tijdens de voorbereidingen op het rennen van het parcours. Ze trainden maar liefst 3x per week samen.

“Het trainen was vaak loodzwaar”, aldus Patricia. “Tom Boon heeft mij er echt doorheen geholpen en hij hield mij goed in de gaten”.

Dat Tom Boon haar goed in de gaten hield is niet voor niks. Patricia viel in januari 2017 plotseling na een steek in haar onderrug van de trap. “Volgens de huisarts had ik een ‘acute hernia’ en ben 8 weken lang met steeds hogere doseringen morfine daarvoor behandeld maar dat bleek het dus niet te zijn”, vertelt Patricia. Na aandringen op nader onderzoek bleek dat Patricia een gevaarlijke, zeldzame bacteriële infectie in haar onderrug had en is zij met spoed opgenomen. Hierdoor kon zij niets bewegen en alleen maar plat in bed liggen.  

“In het ziekenhuis ben ik ruim 20 kilo afgevallen, met hulp van een ziekenhuis fysiotherapeut heb ik geoefend om mijn ledematen, met name mijn benen weer te kunnen gebruiken. Na een maand ziekenhuis werd ik ontslagen maar thuis kon ik ruim 6 weken niet zelfstandig uit bed komen laat staan de trap naar beneden lopen.”

Het revalidatieproces heeft ruim 1,5 jaar geduurd, van niets meer zelfstandig kunnen via rolstoel, rollator en kruk naar zelfstandig lopen. “Onder begeleiding van artsen moesten we de morfine en antibiotica afbouwen. Dan heb ik het niet eens over de impact op ons gezin, ons bedrijf.”

“Extra trots ben ik op mezelf dat ik na dat alles namens All4finance en All4houses de 5KM kon lopen! Ik heb het gehaald en nog binnen mijn doel van 45 minuten ook!” Op de grote dag, zondag 24 maart, startte Patricia vol vertrouwen aan de 5KM Businessloop. Ze finishte uiteindelijk met een toptijd; 00:40;44!

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige overwinning Patricia!

 

Fotograaf: Alphens.nl
All4finance hypotheken.'
All4finance hypotheken

Thuis in persoonlijk advies.