Nieuws

« Vorige - Volgende »

Brokkensuper heeft de ideale voeding voor jouw kitten

13 mei 2019 - 17:48  •  reacties

Brokkensuper heeft de ideale voeding voor jouw kitten

Alphen aan den Rijn - Brokkensuper, gevestigd in Alphen aan den Rijn, verkoopt daarom voeding van het merk Natural Trainer. Het merk heeft een speciale variant voeding voor kittens. Deze voeding bestaat uit kleine brokjes en is gericht op het natuurlijke instinct van de kitten om van smaak te veranderen. Naast verschillende smaken voldoet deze voeding ook aan de voedingsbehoefte in de eerste groeiperiode van de kitten.

Het merk heeft dan ook bewuste keuzes gemaakt voor de gezondheid van uw kitten. Zo bevat het geen zout, suiker of tarwe. Dit houd in dat het een hoog vleesgehalte-lijn bevat. Het voer bestaat dan ook voornamelijk uit eiwitrijke vleesproducten zoals kip en kalkoen. Hierdoor kan jouw kitten zich optimaal ontwikkelen in de eerste maanden.

Proactieve spijsvertering
Een gezonde spijsvertering en ontlasting is ook van belang voor kittens. Zo zijn er ingrediënten toegevoegd waardoor de kitten geen problemen bij de ontlasting ondervindt zoals cranberry, prebiotica en magnesium. Doordat de voeding geen tarwe maar rijst bevat blijft de ontlasting gezond én schoon. Ook helpt Naturel Trainer maag- en darmklachten te voorkomen door de omega-3 in de voeding.

Tip: laat je bij de Brokkensuper verder informeren over geschikte voeding wanneer je kitten opgroeit.

Fotograaf: Pexels
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!