Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zendmast kleurt oranje-wit voor jubilerend Alphia

13 juni 2019 - 14:57  •  reacties

Zendmast kleurt oranje-wit voor jubilerend Alphia

Alphen aan den Rijn - De kleuren oranje wit staan voor Voetbalvereniging Alphia. De Alphense voetbalclub viert dit weekend het 100-jarig bestaan en dat mag iedereen weten. Alphia is een gezellige voetbalvereniging met ruim 700 leden met als motto: “gezellig waar het kan, professioneel waar het moet”. Vrijdagavond 14 juni a.s. is er een officieel gedeelte voor genodigden. Op zaterdagmiddag 15 juni wordt het jubileum gevierd op het Alphia-terrein met om 14.30 uur een jubileumwedstrijd. Er wordt gespeeld door Alphia 1, aangevuld door twee leeuwinnen van Alphia en twee lagere senioren, tegen FC De Rebellen met o.a. Andy v.d. Meijde, Glenn Helder, Hedwiges Maduro, Marcel Meeuwis, Ruben Schaken, Ricky v.d. Berg, onder leiding van hun coach John de Wolf.

De wedstrijd op zaterdagmiddag is gratis en iedereen is welkom.

Feest voor leden en oud-leden
Het weekend wordt in de avonduren afgesloten met een feest voor leden en oud-leden met o.a. Helemaal Top. “Natuurlijk zullen de leden dan allemaal even naar de zendmast kijken om te zien hoe die in hun clubkleuren is gehuld. We hopen allemaal dat de zendmast op 7 juli a.s. weer oranje wit kleurt, want dat zou inhouden dat de Oranje leeuwinnen kampioen zijn geworden”, aldus Alphia.

Zendmast
De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas.

Fotograaf: Josh Walet