Nieuws

« Vorige - Volgende »

Doelman Aäron Balk (ARC) naar Sportlust '46

25 april 2012 - 19:14  •  reacties

Doelman Aäron Balk (ARC) naar Sportlust 46

Alphen aan den Rijn -

'Ik ken aardig wat jongens daar en ik ken de club goed. Ik woon op vijf minuten afstand en ben daar vroeger in de F-jes begonnen', licht hij zijn besluit toe. Balk was ook in beeld bij topklassers Rijnsburgse Boys en VVSB. Rijnsburg vond dat Balk teveel twijfelde en koos voor VVSB'er Ronald van der Meer. Met VVSB kwam de doelman er financieel niet uit. In een eerder stadium was ook Quick Boys geïnteresseerd, maar de Katwijkers gingen in zee met de Patrick de Groot (Haaglandia).

Veel 'Alphenaren' bij Sportlust
Bij zaterdaghoofdklasser Sportlust '46 voetballen veel spelers die iets met Alphen hebben. Alphenaar Evert Bauman staat er onder contract, evenals oud-Alphense Boys-speler Stefan Rijsdam en Paulus Egberts (ex-ARC). Daarnaast komt voormalig Alphense Boys-verdediger Kafel Voorn de ploeg volgend seizoen versterken. Daar staat wel het vertrek van Cesco Agterberg, de voorganger van Dogan Corneille als hoofdtrainer van Alphense Boys, tegenover.

Oud-profvoetballer naar Alphense Boys
Youssef Sarica vertrekt na één seizoen alweer bij de Amsterdamse zondagtopklasser AFC en mag zich na de zomer Alphense Boys-speler noemen. De 26-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van FC Chabab en wordt bij Alphense Boys herenigd met Bilal el Yacoubi, met wie hij vorig seizoen bij Chabab voetbalde, en oud-Haarlem-teamgenoot Mohammed Zouzou.

Naast Martijn le Congé (Papendrecht) en Tim de Rijk (ADO Den Haag) is Sarica Alphense Boys' derde aanwinst. Daar staat vooralsnog alleen het vertrek van Raoul Henar (Dogan Corneille gaat er nog altijd vanuit dat zijn clubtopscorer stopt met voetballen, ondanks dat Henar zelf in de media zegt nog geen besluit genomen te hebben) en Anton Hooghart tegenover. Bilal el Yacoubi blijft, ondanks een eerder besluit om te vertrekken, toch bij Alphense Boys.

Fotograaf: Josh Walet
Alphense Boys.'
Alphense Boys

Eén van de grootste sportverenigingen in Alphen.