Nieuws

« Vorige - Volgende »

Huurders voorrang bij inschrijving nieuwbouw Gerard Doustraat

24 april 2013 - 10:56  •  wonenCentraal  •  reacties

Huurders voorrang bij inschrijving nieuwbouw Gerard Doustraat

Alphen aan den Rijn -

De nieuwe woningen worden in onderstaande volgorde toegewezen:

1.  Huurders die een eengezinswoning van wonenCentraal achterlaten en staan ingeschreven als woningzoekende bij Stichting Woonmarkt Rijnstreek krijgen voorrang in volgorde van langste inschrijvingsduur.

2. Huurders die een andere woning van wonenCentraal achterlaten en staan ingeschreven als woningzoekende bij Stichting Woonmarkt Rijnstreek krijgen daarna voorrang in volgorde van langste inschrijvingsduur. 

3. Alle overige woningzoekenden die ingeschreven staan bij Stichting Woonmarkt Rijnstreek volgen daarna. Toewijzing vindt plaats in volgorde van langste inschrijvingsduur.

Met de voorrangsregeling krijgen meer mensen de kans een volgende stap te zetten in hun wooncarrière. Iedere keer als een huurder een woning achterlaat, wordt ruimte gemaakt voor andere woningzoekenden. Hoe vaker dat gebeurt, hoe langer de verhuisketen.

Voor de vrijgekomen woningen van doorstromers gelden geen voorrangsregels. Daarvoor geldt dat de woningzoekende met de langste inschrijvingsduur de woning krijgt.

Informatie-inloop op woensdag 5 juni
WonenCentraal organiseert op woensdagavond 5 juni een informatie-inloop voor potentiële huurders van de woningen. Tussen 17.30 uur en 21.00 uur zijn geïnteresseerden welkom in het kantoor van wonenCentraal, Concertweg 33. Op de informatie-inloop zijn woningplattegronden te zien en kunnen technische vragen gesteld worden.

Voorwaarden
Huurders die in aanmerking willen komen, mogen over een bruto huishoudjaarinkomen van maximaal €34.220,- beschikken. En het gezin moet uit minimaal twee personen bestaan.

De inschrijving voor de huurwoningen start woensdag 12 juni via Woonmarkt Rijnstreek.

Fotograaf: Josh Walet
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.