Nieuws

« Vorige - Volgende »

Laatste Open Coffee XL van dit seizoen

21 mei 2013 - 14:08  •  Adrie den Hartog  •  reacties

Laatste Open Coffee XL van dit seizoen

Alphen aan den Rijn -

Workshops
Het aanbod aan workshops was wederom gevarieerd. Zo werden workshops op het gebied van sales, personal branding, organisatieadvies/retailmarketing, e-learning, voeding en internetverkoop gegeven. De workshops over sales en personal branding werden goed bezocht. De andere workshops werden juist in een intieme sessie gegeven. Er was voor ieder wat wils.

Uniek concept
Je kunt vooraf op www.opencoffeealphen.nl bekijken welke workshops gegeven worden, maar je moet ter plekke een keuze maken welke workshop je wil volgen. Van tevoren wordt niet bekend gemaakt welke workshops in de eerste ronde en welke in de tweede ronde plaats vinden. Het kan voorkomen dat de workshops gelijktijdig gegeven worden. Dus moet de bezoeker kiezen. Dan is de presentatie met de inmiddels welbekende gekleurde paraplu’s op de trap vaak doorslaggevend. Dat maakt deze vorm van de Open Coffee XL een uniek concept.

Zomerstop
Voorlopig was dit de laatste Open Coffee XL Alphen voor dit seizoen. Tijdens de zomermaanden wordt een Open Zomer Coffee georganiseerd voor de ondernemers die ook in de zomer willen netwerken. Op 20 september 2013 vindt er weer een nieuwe XL editie plaats.

Zin In Ondernemen
Zin In Ondernemen biedt ruimte aan ZZP’ers en kleine ondernemers om op een flexibele manier te werken, te netwerken, te vergaderen en op professionele manier relaties te ontvangen. Sinds de start in 2011 groeide de belangstelling voor de flexwerk- en vergaderlocatie flink en deze groei zet zich in 2013 voort. Met de oprichting van de Club ‘Ondernemers Met Zin!’ eind 2012 hoopt Den Hertog meer ZZP’ers en kleine ondernemers te trekken. 

Fotograaf: Josh Walet
Zin In Ondernemen.'
Zin In Ondernemen

Voor flexibel werken, vergaderen en ontmoeten.