Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ruzie loopt uit op mishandeling op Prins Hendrikstraat

9 augustus 2013 - 11:22  •  reacties

Ruzie loopt uit op mishandeling op Prins Hendrikstraat

Alphen aan den Rijn - Een 34-jarige man en een 33-jarige vrouw, beiden woonachtig in Alphen aan den Rijn, bedreigden en mishandelden op donderdag 8 augustus op de Prins Hendrikstraat een vader en zoon.

Terwijl de aangifte werd opgenomen belde de dader naar het politiebureau om te vertellen dat hij was mishandeld. De politie nodigde de man uit aan het bureau waar al snel bleek dat hij de dader was van de mishandeling op het Prins Hendrikstraat, waarna hij werd aangehouden. Ook de vrouw met wie hij de mishandeling had gepleegd werd later door de politie aangehouden.

Aanleiding voor de mishandeling was een reeds lopend conflict tussen beide partijen. Beide verdachten zitten nog vast. Het letsel bij beide slachtoffers was gering. De auto van de vader raakte wel licht beschadigd.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Fotograaf: Josh Walet