Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense agent krijgt veel lof tijdens het Vakantiespel

17 augustus 2017 - 14:57  •  reacties

Alphense agent krijgt veel lof tijdens het Vakantiespel

Alphen aan den Rijn - Bosman is deze week iedere ochtend en middag te vinden op het kruispunt van de President Kennedylaan en Sportlaan. Hier zorgt hij dat de ouders hun kinderen veilig kunnen brengen of halen. Ook zorgt hij dat de deelnemers van het Vakantiespel veilig de weg kunnen oversteken wanneer zij een programma in het centrum volgen.

Op Facebook verscheen afgelopen week een bericht over Bosman. "Dit is ook echt wel een held hoor... Elke dag zorgt hij dat de kids en ouders veilig over het kruispunt kunnen. Top!", zo luidde het bericht. Veel Alphenaren bleken het eens met deze opmerkingen en het bericht kreeg dan ook honderden likes en reacties waarin mensen lof uitspraken over de Alphense agent.

Bloemen
Donderdagochtend werd Bosman tijdens zijn dienst bedankt door een automobilist, die tijdens zijn dienst op het kruispunt stopte om Bosman een bosje bloemen te overhandigen. "Geef dat maar even af bij de organisatie, ik ben even druk nu", zo luidde de reactie van Bosman op dat moment. Bosman bekende op een rustiger moment wel dat hij ontzettend blij was met de bloemen en positieve reacties die hij krijgt. "Als iedereen nou ook nog even oplet zou het helemaal geweldig zijn", aldus Bosman.

Fotograaf: Josh Walet