Nieuws

« Vorige - Volgende »

Slachtoffers schietpartij zijn bewoners woonwagenkamp

27 augustus 2017 - 13:17  •  reacties

Slachtoffers schietpartij zijn bewoners woonwagenkamp

Alphen aan den Rijn - Rond 19.15 uur ging het mis bij het woonwagenkamp. Een man beschoot een 22-jarige man en een 41-jarige man -beide bewoners van het kamp- die bezig waren in een loods op het kamp. De verdachte vluchtte, waarna de politie een grote zoekactie op touw zette.

In de omgeving van een van de vermoedelijke verblijfplaatsen van de verdachte, werden twee mannen aangehouden die met een auto aan kwamen rijden en er bij het zien van de politie vandoor gingen. Zij bleken echter met het incident niets te maken te hebben en werden laten weer heengezonden.

Gesignaleerd
In de loop van de avond bestond het vermoeden dat de verdachte zich op zou houden in een woning aan het Compierepad. Hiervoor werd een arrestatieteam opgeroepen om de woning binnen te gaan. In het pand werd de verdachte niet aangetroffen waarna de zoektocht in omvang werd afgebouwd.

De identiteit van de man is bij de politie bekend. De man staat gesignaleerd en de politie zal zondag opnieuw proberen hem te traceren.

Slachtoffers
Beide slachtoffers zijn in het ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen. Beide zijn buiten levensgevaar, zo meldt de politie.

Ook is er op het woonwagenkamp een hennepkwekerij gevonden, deze zal ontruimd worden.

Fotograaf: Josh Walet