Nieuws

« Vorige - Volgende »

Afsluiting jaarmarkt gezellig feest zonder gedoe

21 september 2017 - 07:00  •  reacties

Afsluiting jaarmarkt gezellig feest zonder gedoe

Alphen aan den Rijn - Dat de goede stemming van de dag zich voortzette naar de avond was al snel duidelijk. In het begin kwamen de feestjes moeizaam op gang met nog wat weinig publiek op het Rijnplein en bij het Julianastraatfeest. Maar na 21.00 uur werd het drukker. Het was lekker weer en dat was een welkome aanvulling op de feestelijke stemming.

Op de kermis was er wat spanning tussen wat groepjes jongeren maar snel en vakkundig ingrijpen van de beveiligers en wat gele hesjes van de politie op de achtergrond bracht de goede sfeer snel weer terug.
Zowel op het Rijnplein als in de Julianastraat zat de stemming er goed in en na het optreden van Jeroen van de Boom en de harde beats in de Julianastraat verstomde rond middernacht het lawaai. Voor de voortzetting ging een groot aantal bezoekers nog wat cafés in en de mensen die morgen weer vroeg op moeten kozen de weg naar huis. En dat alles zonder incidenten.

De politie kijkt terug op een geslaagde avond met festiviteiten en een goede samenwerking met alle beveiligingsbedrijven die hun gastheerrol uitstekend hebben ingevuld en waar het spannend werd snel de angel eruit trokken.
Over de hele dag bezien is de Jaarmarkt 2017 gewoon een succesvolle editie te noemen.

Foto: René Vrugt

Fotograaf: René Vrugt