Nieuws

« Vorige - Volgende »

Workshops van politie en gemeente voor winkeliers

27 maart 2018 - 12:32  •  reacties

Workshops van politie en gemeente voor winkeliers

Alphen aan den Rijn - Winkeliers uit het Alphense centrum ontvangen een uitnodiging van de politie voor deze bijeenkomst. Het gaat om winkels die zijn gevestigd aan De Vest, Van Boetzelaerstraat, Raadhuisstraat, Van Mandersloostraat, De Aarhof, Aarkade, Julianastraat, Pieter Doelmanstraat, Kerkstraat, Paradijslaan, Castellumstraat, St. Jorisstraat en Rijnplein.

"De politie vertelt deze avond hoe met uw melding en aangifte om wordt gegaan. Alertheid en preventie kan veel voorkomen, maar als het toch tot een aangifte leidt, kan die op verschillende manieren opgenomen worden. Waar mogelijk worden daders opgespoord, aangehouden en bestraft. Samenwerking aan veiligheid in en rond winkels heeft zijn nut inmiddels bewezen. Niets doen is geen optie", aldus agent Frank Heijmink.

Aanmelden
De bijeenkomst 'Laat je niet overvallen' vindt plaats op 17 april 2018 in het werkcafé van het gemeentehuis en wordt geopend door burgemeester Liesbeth Spies. Hierbij nemen de winkeliers deel aan workshops over het afrekenen met winkeldieven en omgaan met agressie en het voorkomen van een overval. Winkeliers kunnen kosteloos meedoen aan de workshops. 

Winkeliers kunnen zich tot uiterlijk 10 april aanmelden voor de workshops. 

Fotograaf: Eveline Verhoeve
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..