Nieuws

« Vorige - Volgende »

Politie treft vrouw met beroerte en overleden man aan in woningen

1 mei 2018 - 14:13  •  reacties

Politie treft vrouw met beroerte en overleden man aan in woningen

Alphen aan den Rijn - Maandag rond 23.00 uur kregen collega's een melding dat de vrouw niet op werk was verschenen. De melder maakte zich zorgen om haar collega en schakelde daarop de politie in. "Al met al een goede reden om de politie te bellen als iemand zonder afmelding ineens niet op het werk verschijnt", stelt de politie op haar Facebookpagina.

Bij de woning van de vrouw troffen agenten alles potdicht aan en kwam er geen reactie uit de woning. Eén van de buren liet de agenten met een reservesleutel binnen in de woning, waar de bewoonster op de grond werd gevonden. "Alle kenmerken van een beroerte waren aanwezig. Weggezakte mond en deels verlamd gezicht, verlamde zijde van het lichaam en onduidelijke spraak. Om die reden direct met de grootste voorrang aan ambulance ter plaatse gevraagd", aldus de politie.

De vrouw is daarop meegenomen naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat.

Overleden bewoner
Een paar uur later kreeg de politie een soortgelijke melding binnen. In dit geval ging het om een woning waar de hond van de bewoner al uren achtereen aan het blaffen en janken was. Hier werd na onderzoek besloten de voordeur te forceren met een breekijzer om zo de toegang te verschaffen en te kijken of de bewoner het nog goed maakte.

Agenten troffen de bewoner aan maar moesten constateren dat hij was overleden. Er kon worden vastgesteld dat de bewoner op natuurlijke wijze was overleden en dat een misdrijf is uitgesloten.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: politie