Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphenaar mishandeld op N207, politie zoekt getuigen

31 juli 2018 - 17:42  •  reacties

Alphenaar mishandeld op N207, politie zoekt getuigen

Alphen aan den Rijn - Het incident heeft afgelopen vrijdag tussen 13.45 en 14.15 uur plaatsgevonden. De Alphenaar reed in een bruine Audi over de N207 in de richting van de A4. Ter hoogte van Rijnsaterwoude werd deze bestuurder rechts over de busbaan ingehaald door een bestuurder van een grijze Volkswagen Up. In Leimuiden haalde de bestuurder van de Volkswagen zowel links als rechts nog wat auto's in totdat hij voor de openstaande Leimuiderbrug als eerste stil kwam te staan. De Alphenaar stond op dat moment ongeveer vijf auto's achter de Volkswagen Up.

De bestuurder van de Volkswagen Up is uitgestapt en richting de auto van de Alphenaar gelopen, die ook uit zijn auto stapte. Vervolgens ontstond er volgens de politie een flinke ruzie waarbij de Alphenaar een aantal keren werd geslagen door de bestuurder van de Volkswagen Up. Nadat de Leimuiderbrug weer dicht was is de bestuurder van de Volkswagen Up rechtdoor gereden in de richting van Nieuw Vennep.

Getuigen
Er zijn diverse getuigen van dit incident, maar de identiteit van de verdachte is nog niet bekend. De politie verzoekt personen die getuige zijn geweest van de mishandeling of iets kunnen verklaren over de aanleiding om contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De zaak is bekend onder het kenmerk 2018202950.

Fotograaf: Josh Walet