Nieuws

« Vorige - Volgende »

Traumahelikopters en arrestatie in Diamantstraat

28 mei 2019 - 19:21  •  reacties

Traumahelikopters en arrestatie in Diamantstraat

Alphen aan den Rijn - Wat er exact aan de hand is, is nog niet bekend. Er is in ieder geval één persoon gearresteerd. Er zijn intussen twee helikopters gearriveerd en vier ambulances aanwezig. Ook de politie is in grote getalen aanwezig bij het incident.

Er is bevestigd dat er twee zwaargewonden zijn gevallen, één hiervan is er ernstig aan toe. Het zou gaan om een steekpartij.

Update 21:49 uur: Over de toedracht is nog niets bekend gemaakt, de politie geeft hierover nog geen informatie vrij. Ook de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte is nog onbekend. Omwonenden en omstanders werden verzocht om afstand te nemen, zodat zij niet konden zien hoe erg één van de slachtoffers er aan toe was. 

De politie is bezig met een onderzoek. De flat is inmiddels weer geopend en de hoofdingang kan weer worden gebruikt. Het ongeval heeft plaatsgevonden op de bovenste etage van de flat. 

Op social media en op straat wordt aangegeven dat het om een gezinsdrama gaat. De vader is verdachte. Het zou gaan om een gezin van Syrische afkomst met vier kinderen. De moeder en een dochter zouden er slecht aan toe zijn.

Fotograaf: Josh Walet