Nieuws

« Vorige - Volgende »

Aanhoudingen na vechtpartij in Ter Aar

17 september 2012 - 15:16  •  reacties

Aanhoudingen na vechtpartij in Ter Aar

Alphen aan den Rijn -

De vier werden rond 02:00 geweigerd bij de horecagelegenheid gezien het tijdstip en omdat het viertal onder invloed van alcohol verkeerde. Het personeel werd uitgescholden en bedreigd en een van de mannen wist toch naar binnen te glippen. Nadat hij weer buiten was gezet werd het terrasmeubilair tegen het pand gegooid. 

De gewaarschuwde politie was even later met de verdachten in gesprek toen omstanders zich ermee gingen bemoeien. Er ontstond wat duw- en trekwerk toen de omstanders zich tegen de politie keerden. Tijdens de aanhouding verzette 1 van de verdachten zich terwijl de groep met omstanders scheldend op de agenten bleef aflopen. Ook gooiden een van hen een fles tegen de schouder van een van de agenten. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om de groep op afstand te houden.

Er werden aanhoudingen verricht voor vernieling, belediging, mishandeling, bedreiging en weigeren van een vordering of bevel. Tegen de mannen wordt een proces-verbaal opgemaakt en de vrouw kreeg een boete wegens belediging van 200 euro.

Bron: Politie.nl

Fotograaf: Josh Walet