Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ruiters van GoldenWay Stables naar EK Reining

4 juni 2014 - 14:20  •  Harry Puts  •  reacties

Ruiters van GoldenWay Stables naar EK Reining

Alphen aan den Rijn -

Reining is een uit Amerika afkomstige discipline in de paardensport waarin snelheid, gehoorzaamheid en kracht noodzakelijk is. Deze uiterst spannende tak van paardensport is de snels groeiende discipline in Europa.  

GoldenWay Stables gaat met 4 combinaties naar de Europese kampioenschappen reining in Frankrijk. Giomani Puts met haar paard Color me Cuervo, Femke Algera met haar paard Amarillas Boomerchex, Elena Lagendijk met haar paard Arcletic Turbocat en Marcel van Raad met zijn paard Wimpy Genuine Diamond zullen de reis naar Le Pin, vlakbij Parijs binnenkort gaan ondernemen. Gezien het hoge niveau zal het een harde strijd worden maar de combinaties welke vanuit GoldenWay Stables vertrekken maken goede kans op een hoge eindklassering.

GoldenWay Stables is sinds september gevestigd aan de Kruisweg in Woubrugge en streeft als pensionstal naar een balans tussen de diverse disciplines in de paardensport. Dressuur en reining zijn de hoofdmoten op het moment maar ook springen en andere western riding-disciplines krijgen aandacht.

De gekozen basis van een goede training, accommodatie, begeleiding, voer en professionele verzorging op hoog niveau heeft in ieder geval voor deze vier ruiters zijn vruchten afgeworpen! Wij wensen hen heel veel succes op de European Championship 2014.

Fotograaf: Josh Walet