Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC wint uit bij GHC

28 februari 2015 - 17:57  •  reacties

Alphen aan den Rijn - ARC 1 heeft vanmiddag een belangrijke 2-5 overwinning behaald in de sleutelstad tegen GHC. De selectie van trainer Frank Bloemheuvel heeft zijn eerste 3 punten gepakt in de belangrijke 3de periode. Na een kwartier spelen kwam ARC nog wel op een 1-0 achterstand, maar kort daarna wist Yoeri Looyestijn ARC naar een 1-1 te schieten. Dit kwam naar aanleiding van een vrije trap waarbij de keeper van GHC de rode kaart zag verschijnen.Stefan den Horder bracht nog voor de rust de stand op 1-3. Na rust kreeg ARC het benauwd nadat de scheidsrechter naar de stip wees voor een penalty. De keeper Maico du Chatinier wist de penalty te stoppen en direct wist ARC spits Daan van Leeuwen de 1-4 op het scorebord te schieten. Ook direct na de 2-4 bracht Daan van Leeuwen voor een 2de keer een marge van 3 terug te brengen op het scorebord.Een belangrijke overwinning voor ARC om weg te komen uit de degradatiezone.

Fotograaf: Josh Walet