Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jeugdafdeling danscentrum Cools in de prijzen

15 juni 2015 - 16:21  •  Danscentrum Cools  •  reacties

Jeugdafdeling danscentrum Cools in de prijzen

Alphen aan den Rijn -

Met trots meld Gudo Cools de winnende crews en solist  in de verschillende categoriën van de afgelopen wedstrijd .

In de categorie 10- jaar zijn de kids crew 'Future' tweede geworden. In dezelfde afdeling deed onze nieuwste Little Kids-crew de 'Coolkidz' mee en zij behaalden een mooie derde plaats.

In de categorie 14- jaar heeft de crew 'Funky Monkeyz' voor de vierde maal op rij de eerste plaats in de wacht gesleept. Een megawedstrijdbeker was het resultaat! In de categorie 14+ jaar heeft de 'Creaturez' crew voor de derde keer op een rij de eerste plaats behaald en ook zij mochten een grote overwinningsbeker in ontvangst nemen.

Van onze breakdancers is onze b-boy Deniz alias Candyman eerste geworden van dit seizoen. En b-boy Endri werd eerste bij de breakdancers beginners. Beiden hebben vele b-boys en b-girls achter zich gelaten en daarmee een welverdiende beker gewonnen.

Voor onze jeugdafdeling iDance® een super resultaat om het seizoen mee af te sluiten. Alle teams zijn aankomend seizoen toe aan nog meer nieuwe uitdagingen, waarbij ze kans kunnen maken om mee te doen aan de Nederlandse en Europese Kampioenschappen.

Ook meedoen aan onze selectieteams? Stuur een mail naar administratie@dansenleren.nl voor een uitnodigen voor een try-out.

Fotograaf: Josh Walet
Cools Dance & Events.'
Cools Dance & Events

Dansschool met een groot aanbod aan dansstijlen!