« Vorige - Volgende »

Alphia haalt eerste punten van het seizoen binnen

28 september 2015 - 10:49  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Na een goed half uur moest Alphia door met 10 man, verdediger Djovi Borreman ontving een rode kaart voor het uitschelden van de scheidsrechter. Dit tot ontzetting van spelers en toeschouwers, die hier niets van mee hadden gekregen.

Na de rust kwam er een strijdlustig Alphia het veld op. In de 48e minuut resulteerde dit in de gelijkmaker door Mansour el Bernichi. Alphia ging voor het risico in vergelijking met het verdedigende Woubrugge, en kreeg daar een beloning voor in de vorm van een 1-2 voorsprong.

Oud Alphiaan Jeffrey van Leeuwen moest met rood het veld verlaten, hij had Michel Nolten een flinke trap na gegeven.  In de 81e minuut scoorde Kenny Blanken de 1-3, gevolgd door de 1-4 van Patrick Pastor in de slotfase van de wedstrijd. Hierna ging opnieuw een oud Alphiaan, Dennis Uithol, voor een rode koort door het trappen van een tegenstander.

Door de 1-4 overwinning behaalde Alphia de eerste drie punten van deze competitie.

Volgende week speelt Alphia thuis tegen Sportief. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de speciale Voetbal pagina van Alphens.nl

Fotograaf: Josh Walet