« Vorige - Volgende »

Alphia tegen Gouda eindigt in verrassende 0-1 stand

19 oktober 2015 - 09:15  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Alphia stond tijdens deze wedstrijd met maar liefst zes vervangers in het veld, die het wel zeer goed deden. De ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en kregen in de eerste helft verschillende kansen om te scoren. Ondanks deze mogelijkheden ging men met 0-0 de rust in.

Na de rust was Alphia een aantal keer dicht bij het eerste doelpunt van de wedstrijd, maar het lukte niet om de goal te maken. In de 93e minuut leek het duel in gelijkspel te gaan eindigen, maar toen grepen de bezoekers uit Gouda toch de kans om de 0-1 te maken en de wedstrijd te winnen.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 31 oktober in Linschoten. De wedstrijd vangt om 15.00 uur aan.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de speciale Voetbalpagina van Alphens.nl

Fotograaf: Josh Walet