« Vorige - Volgende »

AVV Alphen verslaat tegenstander Altior met 2-1

26 oktober 2015 - 10:03  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Alphen ging voortvarend van start en kreeg drie keer de mogelijkheid om de score 1-0 te krijgen. Deze kansen werden niet in punten omgezet.

In de 19e minuut kreeg Alphen een strafschop omdat Bryan de Vries onreglementair tegengehouden werd in het zestienmetergebied toen hij wilde instarten.  Kevin Duthler maakte vanuit deze strafschop zijn 10e doelpunt van het seizoen en bracht de score op 1-0. Tot aan de rust werd de 1-0 score voor Alphen behouden. Voordat de rust begon moest een van de Altior spelers naar het ziekenhuis met een schouder uit de kom na een ongelukkige botsing.

Na de rust verhardde de wedstrijd, met 5 gele kaarten voor Altior tot gevolg. Altior speelde de tweede helft fel en verbeten voetbal. Alphen werd ging mee in het spel van de tegenstander en kreeg in totaal 4 gele kaarten.

Tegen het einde van de wedstrijd maaktde Dennis Boer schijnbaar een einde aan de onzekerheid over de uitslag van de wedstrijd. Hij scoorde de 2-0 voor Alphen. Hiermee leek de wedstrijd beslist,  maar de scheidsrechter gaf Altior nog een strafschop. Dit resulteerde in de 2-1 stand. waardoor Altior weer moed kreeg. Maar verder dan een bal op de lat van het Alphense doel kwam Altior niet. Alphen bleef op voorsprong en nam uiteindelijk de punten mee naar huis.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de speciale Voetbalpagina van Alphens.nl

Fotograaf: Josh Walet