Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vanaf zaterdag ook snackgroentes te koop bij ARC

5 november 2015 - 09:28  •  reacties

Vanaf zaterdag ook snackgroentes te koop bij ARC

Alphen aan den Rijn -

Met de ambitie Nederland gezonder te laten snacken is Greenco de samenwerking aangegaan met 50 sportclubs waar sporters en bezoekers voor, tussen en na wedstrijden en trainingen gezonde snacks in de kantines of clubhuizen kunnen krijgen. Ook SV ARC uit Alphen aan den Rijn vindt gezond snacken erg belangrijk en is erg benieuwd naar de populariteit van het gezonde snackalternatief bij haar leden. 

De 50 sportclubs doen mee aan een zesweekse pilot. Op termijn hoopt Tommies sportclubs in heel Nederland aan zich te binden. Naast het aanbieden van de eenpersoonsverpakkingen snackgroenten vinden er tal van activiteiten plaats op de sportclubs. Zo bezoeken sampleteams de clubs om supporters en sporters van een testzakje te voorzien. Ook worden tegenstanders van geselecteerde jeugdteams verrast met de bron van vitamines én met prijsjes voor het ‘Rode Koppie met de meeste inzet’. Daarnaast gaat Tommies letterlijk op zoek naar de mooiste ‘Rode Koppies’, het bewijs van een goede en gezonde inspanning. Niet alleen jeugdteams van de pilotclubs, maar álle sportjeugdteams van Nederland maken kans op een gezellig teamuitje, door een foto met hun ‘Rode Koppies’ in te sturen.

Yvonne Vanlier, Marketingmanager bij Tommies, Greenco: “De verkrijgbaarheid van snackgroenten bij sportverenigingen is één van de kansen om de consumptie van groenten te stimuleren en dit initiatief past dan ook perfect binnen onze campagne ‘mini-groente groot maken’.”

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit