« Vorige - Volgende »

ARC sluit weekend af met winst op JVC Nieuwegein

18 januari 2016 - 12:07  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Aan het begin van de wedstrijd pakte ARC al direct het initiatief binnen de wedstrijd. Calvin Hoogstraten wist al snel Jeffrey Beukenholdt te vinden en samen maakte zij een vlotte aanval met als resultaat de 0-1. De 0-2 liet daarna ook niet lang op zich wachten.Voor de rust wist Calvin Hoogstraten de voorzet voor Luuk Samsom te even en zo gingen de teams met 0-2 voor ARC de rust in.

Na de rust scoorde Daan van Leeuwen na een voorzet van Stefan deen Horder de 0-3 voor ARC. In de slotminuut wist JSV van de nulstand af te komen door nog een doelpunt te maken, maar de winst viel niet meer van ARC af te pakken.

Volgende week start ARC de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen Voorschoten’97.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de Alphens.nl voetbalpagina!

Fotograaf: Josh Walet