« Vorige - Volgende »

Tweede verlies van Alphia tegen Siveo’60 dit seizoen

25 januari 2016 - 10:56  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

De eerste aanval van Siveo kwam voor Alphia als een verrassing, vanuit een snelle kopbal van Stef Kuijer kwamen de gasten op 0-1 voorsprong te staan. In de eerste helft bleef Alphia wel de gevaarlijkste van de twee teams, maar tot een doelpunt kwam het niet voor de thuisploeg.

De tweede helft speelde Siveo een stuk scherper, in de 47e minuut kwam het hierdoor bijna op een 0-2, maar doelman Chris van der Zwet wist dit te voorkomen.

In de 70e minuut wist Alphia haar eerste goal van de wedstrokd te maken. Een vlijmscherpe counter van Rabbie el Bouny zette de score 0p 1-1. In de 83e minuut wisten de bezoekers echter weer op voorsprong te komen, Gerwin Verlaan van Siveo haalde de 1-2 en daarmee de overwinning binnen.

Bekijk al het Alphense voetbalnieuws op de Alphens.nl voetbalpagina!

Fotograaf: Josh Walet