Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bart Veldkamp bij aftrap InSportHelden nieuwe stijl

14 april 2016 - 03:19  •  reacties

Bart Veldkamp bij aftrap InSportHelden nieuwe stijl

Alphen aan den Rijn -

Er zijn veel talenten in onze directe omgeving, die van een dusdanig niveau zijn, dat een wereld- of Europees kampioenschap of Olympisch goud op termijn niet onmogelijk is. Atlete Maureen Koster en turnster Noël van Klaveren gaan nu al met steun van de stichting naar de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Naast deze twee toptalenten krijgen ook anderen een steuntje in de rug. Een onafhankelijke commissie selecteert aankomende 'Insporttalenten', jongeren, die soms al op een nationaal of zelfs internationaal podium gestaan hebben.

Ook wordt sportbeoefenning in het algemeen gesteund, door bijvoorbeeld kinderen, waarvan de ouders niet genoeg geld hebben om een sportclub te betalen, te ondersteunen onder de noemer 'Latente talenten'. 

Insporthelden was tot voor kort onderdeel van businessclub Arc de Triomphe. Recentelijk is echter besloten dat Arc de Triomphe terugkeert naar haar voetbalroots bij ARC en dat Insporthelden een onafhankelijke koers gaat varen. Aanleiding was ondermeer het teruglopende aantal sponsors, waar vrijwel iedere organisatie mee te kampen heeft. Extra aandacht en focus op de eigen doelstelling is daarom absoluut noodzakelijk om sponsors aan te trekken en zelfs te behouden.  

In het bijzijn van oud wereld- en olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp werden de eerste 15 sponsorcontracten getekend in de inspirerende omgeving van kunstgalerij The Art Shop in woonboulevard Da Vinci.

Fotograaf: Josh Walet
The Art Shop Alphen.'
The Art Shop Alphen

Moderne kunst.