Nieuws

« Vorige - Volgende »

Pilates Club organiseert de 30 day Pilates Challenge

18 april 2016 - 16:13  •  reacties

Pilates Club organiseert de 30 day Pilates Challenge

Alphen aan den Rijn -

Over Pilates
De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates worden sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans ontwikkeld.

Blessures
Pilates is heel functioneel. Met Pilates wordt aangeleerd om dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij het hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt. Pilates is daardoor ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere dames (met goedkeuring van de behandelend arts).

Pilates Club
Bij de Pilates Club wordt lesgegeven volgens de Klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates het bedoeld heeft. De Pilateslessen worden gegeven in verschillende niveaus: Pilates en 30 minuten Pilates voor beginners en Power Pilates voor gevorderden.

Meer weten? Kijk op www.pilatesclub.nl of bel 0172-577138. 

De trainers van Pilates Club, van links naar rechts, boven: Mariska Kouwenhoven, Evelien Houweling, Suzanne Gort. Onder: Danielle Verstralen en Bianca Verlooy.

Fotograaf: Josh Walet
Pilates Club.'
Pilates Club

Groepslessen, workshops, privésessies en duetsessies