« Vorige - Volgende »

Alphia D2 kampioen na allesbeslissende wedstrijd

12 mei 2016 - 23:48  •  Mirelle Jacobs  •  reacties

Alphen aan den Rijn -

Een beslissende wedstrijd tegen de nummer twee in de poule: Sportlust'46 D4 uit Woerden. Gelijkspel bij deze wedstrijd zou een tweede plaats betekenen. Het eerste doelpunt in de 14e minuut staat op naam van Kelvin Koers. De eerste helft was Alphia de aanvallende partij waardoor via Mathijs den Ouden Alphia met 2-0 de rust in ging. Na rust kwam de Woerdense club fanatiek terug met twee doelpunten. De Alphense jongens zagen bijna de schaal en hun voorbij gaan.

Door een kopbal van Ibrahim Hashi werd het 3-2. Na een overtreding in het strafschopgebied ging de bal op de stip en schoot Rowan Verbrugge de bal tot de beslissende 4-2 op het scorebord.

Een mooier afscheidscadeau hadden de jongens van Alphia D2 niet kunnen geven aan hun trainer Michel Rietveld. Volgend jaar zal Michel trainer worden van de C1 bij vv Alphia.

Fotograaf: Josh Walet