Nieuws

« Vorige - Volgende »

ING verlengt hoofdsponsorschap ARC met drie jaar

13 februari 2017 - 11:01  •  reacties

ING verlengt hoofdsponsorschap ARC met drie jaar

Alphen aan den Rijn - SV ARC was één van de amateurclubs in Nederland die drie jaar terug uit bijna achthonderd aanmeldingen werd beloond met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. 

Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Irma Ligtvoet, vicevoorzitter van ARC, heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. "De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in ARC. We hebben zin in de verdere samenwerking!" En ook ING was te spreken over de pitch van ARC. "Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar ARC tegenaan loopt, de getoonde creativiteit, de inzet en zeker ook de prettige samenwerking hebben wij besloten de sponsorovereenkomst met ARC te verlengen", zegt Ron van der Veer, ING adviseur Zakelijk Groene Hart.

ING en KNVB
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal.

De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten.

Op de foto: Ron van der Veer (ING Groene Hart) en Irma Ligtvoet (ARC)

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit