Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuwe Sloot het decor van Alphen Open 2017

11 mei 2017 - 13:46  •  ArJan Wille  •  reacties

Nieuwe Sloot het decor van Alphen Open 2017

Alphen aan den Rijn - Rotaryclub Alphen aan den Rijn heeft het initiatief genomen om dit evenement weer nieuw leven in te blazen. In samenspraak met de oude organisatie en Dartshop Alphen is het oude concept in een nieuw format gegoten.

In de ochtend (vanaf 10.00 uur) wordt gestart met een invitatie koppeltoernooi voor (lokale) bedrijven. Deelnemende bedrijven zijn tevens sponsor van het evenement en steunen daarmee ook het goede doel. Daarnaast krijgen zij natuurlijk een leuk darttoernooi om aan mee te doen. De kosten om deel te nemen bedragen € 100,- per koppel.

In de middag (vanaf 14:00 uur) start het open enkel toernooi. De organisatie hoopt op deelname van de regionale dart top. Een goed gevulde prijzenpot zal zeker spelers uit de regio trekken, maar het toernooi staat open voor een ieder die wilt deelnemen, geoefend of niet. De kosten voor deelname aan het open enkeltoernooi bedragen € 15,- per persoon.

Voor dit evenement wordt Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot omgebouwd tot een ware dartarena, met een podium waar o.a. de (halve) finales op worden gespeeld.

Rotary Alphen nodigt alle dartfans uit om deel te nemen of om te komen kijken op 8 juli bij Nieuwe Sloot, President Kennedylaan 1 (ingang parkeerplaats aan de Kees Mustersstraat). De deuren van de zaal gaan open rond 9.30 uur.

Aanmelden kan via e-mail (willeaj@gmail.com) of online via www.toernooi.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Nieuwe Sloot.'
Nieuwe Sloot

Tennis, squash, racketlon, brasserie.