Nieuws

« Vorige - Volgende »

Michel Rietveld trainer-coach van JO19-1 (A1) Alphia

16 mei 2017 - 23:11  •  Mirelle Jacobs  •  reacties

Michel Rietveld trainer-coach van JO19-1 (A1) Alphia

Alphen aan den Rijn - Michel loopt al geruime tijd rond bij Alphia. Vroeger als selectie- en lagere senioren-speler en tegenwoordig combineert hij zijn voetbalkunsten op het veld bij de veteranen met het trainen van de jeugd van Alphia. Zowel op als naast het veld spreken de resultaten voor zich. Met een duidelijke en heldere visie timmert Michel al geruime tijd aan de weg. Werd hij vorig seizoen in een alles beslissend duel kampioen met de D2, dit jaar zijn de mannen van de JO15-1 (C1), met afstand de beste in de 4de klasse en hebben ze al enkele weken geleden hun kampioenschap gevierd.

Ook Kelvin loopt inmiddels al weer langer rond bij Alphia. Kelvin voetbalt al een aantal jaar in de selectie en is de huidig aanvoerder van Alphia 1. Ook volgend seizoen zal Kelvin actief blijven voetballen in de selectie van Angelo Leverock, maar gaat hij dit combineren met het trainerschap. Nieuw in het trainersvak is Kelvin niet. Vorig seizoen heeft Kelvin al geruime tijd de JO17 getraind. Veel van deze jongens, zullen volgend seizoen deel uit maken van de JO19 ( A ).

De TC-jeugd is dan ook erg blij met het aanstellen van beide heren voor het hoogste jeugdelftal van Alphia aankomend seizoen. Wij wensen Michel en Kelvin, hartstikke veel plezier en sportief succes toe met deze mooie uitdaging en het behalen van hun diploma UEFA Trainer-Coach III volgend seizoen.

Fotograaf: Josh Walet
VV Alphia.'
VV Alphia

Koninklijke voetbalvereniging sinds 1951.