Nieuws

« Vorige - Volgende »

RecreatieBridgeclub Alphen viert 25-jarig jubileum

8 augustus 2017 - 21:30  •  Theo Vriesema  •  reacties

RecreatieBridgeclub Alphen viert 25-jarig jubileum

Alphen aan den Rijn - De bridgeclub heeft als voornaamste doel het organiseren van ontspannende en gezellige bridge-avonden. Natuurlijk hoort hierbij wel een competitie-element.

De competitie vindt plaats op de donderdagavond in de Bron. Befaamd zijn de diverse drive, zoals de sinterklaas- kerst- nieuwjaars- en paasdrive. De leden die deze drives organiseren weten het altijd voor elkaar te krijgen dat iedereen met een prijsje naar huis gaat.

Tot voor kort gold voor de club een ledenstop. Sinds kort is deze opgeheven. RBA kan dus weer nieuwe leden inschrijven. De contributie is omgerekend nog geen twee euro per speelavond.  Tevens wordt men lid van de bridgebond, die maandelijks een clubblad uitbrengt met wetenswaardigheden met betrekking tot de bridgesport. Het voordeel van het spelen in de Bron is dat er gratis overdekt geparkeerd kan worden. De club speelt in vier lijnen. Er is een speciale lijn voor beginners. Voor beginners bestaat er ook de mogelijkheid om extra lessen te volgen bij een van de erkende bridgedocenten. Na afloop van de speelavond bestaat de mogelijk om onder het genot van een drankje na te kaarten.

Mocht u  zich willen aanmelden als lid dan kan dat via de website van RBA of telefonisch bij de secretaris de heer Th. Vriesema tel 0172421820

Fotograaf: Josh Walet

Verwante nieuwsberichten