Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tim Coronel over sport en bedrijfsleven bij HC Alphen

21 augustus 2017 - 13:04  •  reacties

Tim Coronel over sport en bedrijfsleven bij HC Alphen

Alphen aan den Rijn - Het event is een initiatief van de club en de Vrienden van HCA. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Sponsors en bedrijven uit Alphen aan den Rijn en omgeving zijn van harte welkom.

Meer doen voor sponsors
De sponsoravond is bedoeld om bedrijven en sponsoren meer te betrekken in waar de bijna 50-jarige Alphense hockeyvereniging voor staat en welke doelen, ambities en uitdagingen de vereniging heeft. HCA is net als veel sportverenigingen steeds op zoek naar sponsors. De hockeyvereniging verwacht dit seizoen een vijfde veld te krijgen en kan dan de huidige wachtlijst voor jeugd eindelijk wegwerken. Dan komt er ook een eind aan de situatie dat jeugdteams, vanwege veldgebrek, hun thuiswedstrijd regelmatig moeten spelen bij een andere vereniging in de omgeving.

Tijdens de avond presenteren de spelers van Heren 1 en Dames 1 zich op een ludieke manier. Verder is er een veiling waarvan de opbrengst bijdraagt aan het nieuwe veld. En gedurende de avond zijn er optredens van de groep Als je op een feestje band.

Aanmelden
Bedrijven zijn van harte welkom bij het sponsorevent van HCA en de Vrienden van HCA. Aanmelden kan bij de sponsorcommissie van HCA via sponsorcommissie@hcalphen.nl

Fotograaf: Josh Walet
HC Alphen.'
HC Alphen

De hockeyclub van Alphen aan den Rijn.