Nieuws

« Vorige - Volgende »

Profvoetballer Dam naar ARC, Kurbegovic niet

19 januari 2012 - 10:03  •  reacties

Profvoetballer Dam naar ARC, Kurbegovic niet

Alphen aan den Rijn -

Aan de komst van de 21-jarige kleeft wel één maar: hij is dit seizoen al op amateurbasis uitgekomen voor Telstar en daarmee slinkt de kans dat de KNVB het overschrijvingsverzoek accepteert.

Profvoetballer Selmo Kurbegovic mag dit seizoen in ieder geval niet uitkomen voor ARC. De KNVB heeft donderdagmiddag besloten de overschrijving van de aanvallende middenvelder, die over zou komen van FC Eindhoven, niet te accepteren. En dat is een fikse teleurstelling voor trainer Edwin Vurens, die door langdurige blessures en tussentijdse transfers weinig keuze meer heeft in zijn voorhoede.

 

Montfoort hekkensluiter na puntenaftrek

De KNVB heeft Montfoort twee punten in mindering gegeven. Tegen SVZW kreeg The Orange Machine half december twee rode kaarten. Spelers en begeleiding gingen na afloop in discussie met arbiter Wilco Jansen. Die voelde zich in het nauw gedreven en de voetbalbond bestraft dat met twee punten aftrek.

Daardoor zakt Montfoort op de ranglijst. Evenals ARC en Barendrecht heeft de ploeg nu acht punten en delen de teams met z'n drieën de laatste plaats in de Topklasse. De onderste drie ploegen degraderen aan het einde van het seizoen.

Fotograaf: Josh Walet
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit